La mulți ani, dragă blogule! Ce zici, facem un giveaway special?

Și a trecut un an. Foarte repede. Nu vorbesc despre cum a trecut el în viața de zi cu zi din offline, ci vorbesc despre cum a trecut el aici, pe blog. A trecut blând, cu bucuria (re)găsirii unei pasiuni, cu plăcerea de a vedea formându-se o micuță comunitate care îmi este tare dragă. Cu file întregi pline cu idei pentru “acasă”. Și a trecut aducând cu el încrederea mea că, indiferent de vârstă, încercarea de a găsi timp, chef și resurse pentru a face, măcar în timpul liber, ceea ce ne face cu adevărat plăcere, nu este în zadar.  Așa că, mulțumesc, dragă blogule!

Și haideți să vă zic cum sărbătorim! Păi, pentru că am văzut noi (adică, eu cu blogul) că v-au plăcut foarte mult tricotajele pentru casă, ne-am gândit să pregătim și noi așa ceva pentru voi.

decorete-fata-de-perna-tricotata-handmade decorette-giveaway-perne-tricotate decorette-perna-tricotata-handmade

Așadar, două fețe pentru perne decorative, tricotate, superbe, așteaptă să plece, împreună, către o căsuță fericită 🙂

Iar voi, posesori de căsuțe fericite, trebuie doar să povestiți aici, comentând la acest articol, despre pasiuni vechi și noi, lucruri pe care le faceți cu plăcere sau altele pe care ați vrea să le faceți cândva.

Vă aștept cu drag să povestim iar peste trei zile (la fel ca o petrecere din povești, și asta, durează trei zile și trei nopți), adică marți seara, vedem cu random.org, unde merg pernele.

 

Tagged:

44 thoughts on “La mulți ani, dragă blogule! Ce zici, facem un giveaway special?

  1. NicoletaT. December 14, 2013 at 7:41 pm Reply

    La mulți ani! 🙂

    Eu lucrez cu plăcere diverse accesorii, din tot felul de materiale, mai ales fimo in ultima perioadă. 🙂

    Sunt foarte drăguțe fețele de perne și cred că le-ar sta bine la mine-n casă. 😉

    • Hana December 16, 2013 at 10:28 am Reply

      Am încercat și eu fimo dar n-am apucat să acord destul timp și nu prea mi-a ieșit ce îmi doream. Dar am văzut lucruri foarte interesante realizate din această pastă.
      1 🙂

  2. Mariana December 14, 2013 at 7:52 pm Reply

    La multi, multi ani inainte! Cat mai frumosi, bucurosi, cu oameni dragi in „casa” :).
    Am ramas fidela pasiunii fata de profesia mea, aceea de profesor, dar mult imi place sa stau si sa „mesteresc” lucruri bune la bucatarie, pentru mine si cei dragi. Si tare mi-ar placea sa ma duc asa, in lumea mare, sa vad ce fac si altii prin bucatariile lor. Dar cand stau acasa, culcusita in pat, cu o ceasca de ceai aromat și o prajiturica savuroasa, cu o carte buna si Mitzilina la picioare, tare bine ma simt! 🙂

    • Hana December 16, 2013 at 10:30 am Reply

      E minunat atunci când pasiunea este și profesie! Cred 😀 că de știut din experiență nu pot zice să știu 🙂
      2 🙂

  3. Valeria December 14, 2013 at 8:20 pm Reply

    O pasiune redescoperita este acum confectionarea de chestii din fetru si materiale reciclabile ( am in plan pentru zilele astea o familie de oameni de zapada din ciorapi umpluti cu orez pt ca fata mea a facut o pasiune pt “creaturile” astea ) si alta pasiune constanta pe care sper s o dau mai departe este cititul compulsiv. Si adorrr pernele premiu, o sa tooot visez la ele de acum incolo: )

    La multi ani fericiti si tie si blogului! Valeria

    • Hana December 16, 2013 at 10:33 am Reply

      Ce interesant sună treaba asta cu creații din materiale reciclabile! 3 🙂

  4. pffyyy December 14, 2013 at 8:31 pm Reply

    La multi aaaaaaaaaaaaaani! Muah muah! Asta e o tematica pe care am inceput sa ma simt mai sigura 😛 am descoperit de vreun an de zile cat de mult ma pasioneaza tematica decoratiunilor interioare, a micutelor proiecte diy. Cred ca sunt printre cele mai relaxante activitati ever si faptul ca la final exista un rezultat concret pe care poti sa il admiri/folosesti e chiar rewarding. O foarte veche pasiune este cititul si inca una pe care sper sa o pot (re)concretiza cat de curand e pictatul. Hmmmm…calatoritul se pune? Ca daca as fi plecata sa descopar locuri noi in continuu, nu mi-ar parea rau 😛 Cam atat pentru sesoiunea asta 🙂 P.S. Jur ca nu ma apuc si de tricotat, deci vreau pernele!!!!!! =)))))))

    • Hana December 16, 2013 at 10:37 am Reply

      Micuțele proiecte DIY sunt și pe lista mea, după cum se vede 😀 4 🙂
      P.S. Aștept să văd lucrările pictate!

  5. anca December 14, 2013 at 8:54 pm Reply

    La multi ani, aici este spatiul meu virtual preferat in care ma simt perfect! Tricotajele o frumusete, calduroase si speciale tot timpul!

    • Hana December 16, 2013 at 10:38 am Reply

      Anca, mă bucur tare să aud că decorette e spațiul tău preferat! 5 🙂

  6. andrea December 14, 2013 at 9:36 pm Reply

    Buna seara! Am o locuință noua si imi placea sa o decorez cu diverse lucruri bineînțeles handmade. Am descoperit pictatul activitate care ma recreaza dupa zilele stresante. Pictez cutii de pantofi, borcane, ghivecele cu flori. Pe canapeaua din sufragerie numai bine s-ar potrivi pernutele pentru zilele reci de iarna cand pensula nu face cu ochiul…. La mulți ani!

    • Hana December 16, 2013 at 10:40 am Reply

      Pictatul e într-adevăr relaxant! Eu am (re)descoperit acest lucru odată cu copiii mei și tot atunci mi-am dat seama că, pentru noi cei care nu suntem neaparat artiști full time, nu contează atât de mult rezultatul cât plăcerea și starea de bine din timpul execuției. Bine, bănuiesc că și marii artiști au parte de asta 🙂
      6 🙂

  7. pitici, dar voinici December 14, 2013 at 9:56 pm Reply

    La multi ani!
    Visul meu este sa invat sa tricotez o patura din patratele colorate; mai am ceva timp pana ma voi mobiliza,dar visul ramane 🙂

    • Hana December 16, 2013 at 10:31 am Reply

      Pătură din pătrățele colorate?! Ce fain sună! 7 🙂

  8. Laura Frunza December 14, 2013 at 10:14 pm Reply

    La multi ani! Eu am o groaza de pasiuni :))) Si mi-am propus pentru anul viitor sa ma orientez pe doua dintre ele, sa vedem daca raman tehnica servetelului si WiCo sau merg pe altele, nu m-am hotarat inca. Oricum, sunt pasionata de crafts de mica, mereu mesteream cate ceva din putinele materiale pe care le aveam pe atunci, si alea reciclate, ca nu exista conceptul de magazin de hobby. Banuiesc ca lumea era prea ocupata ca sa mai aiba si hobby-uri 😦

    • Hana December 17, 2013 at 8:34 am Reply

      N-am auzit pana acum de WiCo! Ce interesant e! Da, așa e, nu prea exista conceptul de hobby pe vremea aia, dar, culmea, parte din ce făceau femeile în casă era reprezentată de activități pe care noi acum le facem ca și hobby (croșetat, tricotat, cusut diverse la mașină).
      Am încurcat puțin ordinea comentariilor (deh, mai pregătesc o surpriză și din cauza asta) așa că îl notăm pe al tău, Laura, cu 13 🙂

      • Laura Frunza December 17, 2013 at 10:28 am

        Sper sa fie cu noroc acest 13 :))))

  9. claudette December 14, 2013 at 10:39 pm Reply

    La multi ani!!!

    • Hana December 17, 2013 at 8:35 am Reply

      Multumesc! 14 🙂

  10. Victoria Schiere December 14, 2013 at 10:41 pm Reply

    La multi ani frumosi acestui blog special! Intr-adevar, anul acesta a trecut repede, as fi vrut sa am mai mult timp pentru o draga pasiune de-a mea, fotografia. Visez cu ochii deschisi si sper ca in 2014 sa pot “fura” cateva zile si sa merg intr-un workshop in tara 🙂

    • Hana December 17, 2013 at 8:36 am Reply

      Îți doresc să găsești timp pentru workshop! 15 🙂

  11. Beatrice December 14, 2013 at 11:57 pm Reply

    “LA MULTI ANI ” inainte cu spor !
    In principiu eu prepar cosmetice naturale,insa pe viitor mi-ar place sa margelesc si cred ca fi curand 🙂 .

    • Hana December 17, 2013 at 8:36 am Reply

      Cosmetice naturale? Bine de știut! 🙂 16 🙂

  12. Raluca December 15, 2013 at 4:54 am Reply

    La multi ani ! Pernele sunt minunate! Eu am ca pasiuni early learning si mai nou terapia, insa aveam si o latura crafty in trecut, imi placea mult sa lucrez in cross stitch, si sa pictez chestii de lemn. Anul acesta planuiesc sa personalizez niste rame foto, tot pictandu-le.

    • Hana December 16, 2013 at 10:42 am Reply

      Early learning? Cred că e foarte interesant!
      8 🙂

  13. Nico December 15, 2013 at 9:24 am Reply

    Buna!…si Sarbatori minunate alaturi de familie.Urmaresc blogul de vreo 6 luni cred..si pasiunile mele…nu ma pot hotari asupra catorva..sa zucem ca le descopar inca…iar blogul tau ma ajuta de minune!Si de dragul acestor super-pernute este prima data cand las un comm …pe un blog.
    Mult succes in continuare!

    • Hana December 16, 2013 at 10:43 am Reply

      Mă bucur să aud că te ajută! Sincer, și pe mine mă ajută 😀 Dacă nu ar fi fost blogul, probabil că nu făceam nici un sfert din micile meștereli de le-am făcut anul aceasta.
      9 🙂

  14. laurashobbycorner December 15, 2013 at 9:35 am Reply

    La multi ani! 🙂

    • Hana December 16, 2013 at 10:44 am Reply

      Mulțumesc! 10 🙂

  15. mirabela stanescu December 15, 2013 at 1:02 pm Reply

    La multi ani!Urmaresc de ceva timp activitatea dumneavoastra de pe blog si vreau sa va spun ca sunt pasionata de tot ce impartasiti aici…sunt pasionata, in primul rand, de frumos…de zambete, de dragoste, de obiecte si decoratiuni care spun povesti despre oameni. tare mult mi-as dori sa gasesc in mine talentul de a face lucruri frumoase. admir toate lucrusoarele facute de mana. anul acesta, m-am hotarat…desi foarte stangace in handcrafting, voi face niste felicitari personalizate si voi lasa sufletul sa creeze.Sarbatori fericite! ps. pernutele sunt extraordinare

    • Hana December 16, 2013 at 10:54 am Reply

      Draga Mirabela, talentul asta vine din placere! Nu-s lucruri complicate, nu e chiar ca talentul muzical și nu vrem să devenim toți mari artiști, trebuie doar să găsești plăcere în a le face. Cel puțin, asta e valabil în cazul meu 🙂
      11 🙂

  16. Edi December 15, 2013 at 2:15 pm Reply

    La multi ani!
    Pasiunea ce am redescoperit-o recent este tricotatul. In copilarie bunica a fost cea care m-a invatat sa tricotez, dar din pacate om perioada lunga am uitat de aceasta pasiune. Recent am inceput sa tricotez din nou. M-as bucura foarte tare de aceste perne.

    • Hana December 16, 2013 at 10:55 am Reply

      Vai, la tricotat nu mă pricep deloc! Îmi amintesc că am tricotat în copilărie, dar acum nu cred că aș putea mânui andrelele.
      12 🙂

  17. adinaS December 15, 2013 at 4:09 pm Reply

    La multi ani!
    Urmaresc cu drag blogul tau si sper sa mai treaca multi ani inainte si sa creasca mare de tot :). Eu in ultimul an am facut mai multe crafturi cu fetita, dar din ce fac eu ramane tehnica decoupage-ului. Si mi-au iesit niste decoratiuni pentru brad din fetru tare frumoase si le-am facut destul de usor, asa ca am zis ca o sa vad ce mai pot face din acest material. Iar daca o sa castig fetele de perna, cu siguranta voi face pt aceasta iarna o hainuta tricotat si pentru ghivece, sa le fie cald si lor 🙂

    • Hana December 17, 2013 at 8:40 am Reply

      Fetru e și pe lista mea pentru la anul. Doar că eu habar nu am să cos la mașină și nici mașină de cusut nu am, așa că orice aș face, va fi cusut de mână 🙂
      Hăinuța tricotată pentru ghivece suntă foarte fain. Cu sau fără perne 🙂 17!

  18. Purdescu Livia December 15, 2013 at 5:03 pm Reply

    La multi ani!Din pacate , in ultimul timp nu am mai acordat o atentie deosebita pasiunilor mele.Inainte facem globuri origami, ceva cu conuri si in rest…avem treaba cu dulciurile.Dar acum cu sarbatorile trebuie sa acord cel mai mult timp pregatirii prajiturilor de casa. Tu faci treaba buna aici!

    • Hana December 17, 2013 at 8:41 am Reply

      Mă bucur că îți place pe aici. 18 🙂

  19. Iuliana Blăjan December 15, 2013 at 5:41 pm Reply

    La multi, multi ani ! Deși ca pregătire sunt profesor, dacă n-aș fi fost atât de pasionată de această nobilă profesie, mi-ar fi plăcut să fiu decorator de interioare. De curând, spre disperarea soțului meu :)) mi-am redecorat camera iar pernuțele oferite de dvoastră ar merge grozav în noul ambient :)) Îmi place să tricotez – realizez cactuși miniaturali ( amigurumi pentru cunoscători ), să croșetez ( sunt novice în arta croșetatului :)), să redecorez, să transform vechiul în nou. Printre muuulte pasiuni se numără și aceea a recondiționării pieselor vechi de mobilier iar mai nou am descoperit tot felul de lucruri interesante care se pot face din nasturi – button art :)) Ar fi o mare bucurie să primesc pernuțele acestea, sunt deosebite.

    • Hana December 17, 2013 at 8:43 am Reply

      Amigurumi? Ce de lucruri noi am aflat din cometariile voastre! Iar recondiționarea pieselor vechi de mobilier e și unul din visurile mele 🙂 19!

  20. Lucruri Crosetate L December 16, 2013 at 10:29 am Reply

    la multi ani
    sunt mai noua printre dvs si este o onoare pentru mine de a posta alaturi de dvs .din tricotat am facut o pasiune nu doresc pernele pentru mine ci doresc sa le donez la o familie simpla

    • Hana December 17, 2013 at 8:43 am Reply

      Frumos! 20 🙂

  21. jurnalim December 17, 2013 at 9:55 am Reply

    Buna ! La multi ani! Hobby- cum am mai spus- pictatul decoratiunilor din polistiren: litere, ceasuri sau alte idei. Desi in echipa zoom decor nu sunt eu cea talentata, am alti doi colegi care picteaza, ma relaxeaza sa ii ajut. Ma mai joc cu tehnica decupajului pe ghivecele din casa sau alte mici proiectele pe care le fabric drept cadou personalizat. Sper sa invat sa tricotez pentru ca tare bine arata 🙂

    • Hana December 17, 2013 at 9:21 pm Reply

      21 🙂

  22. […] pernele tricotate din cadrul giveaway-ului aniversar vor încălzi casa Piticilor, voinicilor. Pitici, dar voinici , te rog trimite-mi datele pe mail. […]

Leave a comment